Anerkendt Universitet forsker på eCigaret området


Mange mennesker spørger , om den populære ecigaret er sikker. En af de førende universiteter i Texas i USA forsøger, at finde ud af netop svaret på det spørgsmål. En ecigaret er et batteridrevet redskaber for rygere, der forsøger at opgive den praksis. En ecigaret kan se ud præcis som en almindelig cigaret, der kan indeholde en mix a ejuice og flydende nikotin, og sidst og ikke mindst generere damp for den rigtige cigaret følelse. En af professorerne på universitetet sagde, at selv om en ecigaret har ingen risiko for passivrøgning så har mange universiteter forbudt ecigaretten.

Specialister indenfor sundshedsområdet har hævdet, at niveauet af giftige materialer i ecigaretten er den samme som for andre nikotinerstatningsprodukter. Undersøgelsen ser også på resultatet af direkte vejrtrækning i fordampet nikotin. Eksperterne spørger om ecigaretten udgør konventionelle sundheds risikoer, som for eksempel lungeproblemer, hjertesygdomme, kræft samt andre sundhedsmæssige problemer, der er knyttet til rygere.

Professoren fortsatte med at sige, at forsikringsselskaberne fortsat overvejer, om en e cigaret rygere skal ses på samme niveau som en standard cigaret brugere, og af denne grund opkræve forhøjede præmier. I betragtning af at mere end 45 millioner amerikanere bruger konventionelle cigaretter, og hvert år omkring halvdelen af dem forsøger at opgive med at ryge, så har ecigaretten vist sig, at være meget eftertragtet. Antallet af Google søgninger på netop ecigaret markedet er eksploderet med en øgning på op til 5000 % i de sidste par år.

Ecigaretten er blevet brugt, enten som en harmløs erstatning til konventionel cigaretter, eller som en måde at stoppe med at ryge. Ecigarettens fordel for bekæmpelse af tobaksafhængighed er omstridt, på grund af en mangel på begrænsede data omkring området. Mindre strenge undersøgelser og rationele rapporter er blevet ignorere og afskrevet, selv om, ecigaretten har vist et gigantisk indflydelse og popularitet, med hensyn på at stoppe med at ryge.