E-Cigaret forbruget stiger – Hjælper det eller fremmer det?


Cigaret reklamer i Canada og Amerika er blevet forbudt i årevis, men for en måneds tid siden i både USA og Canada, har tv-seere bemærkede imidlertid reklamer, der er beregnet på cigaretrygere . Når det kommer til berømmelse, så er måske den elektrisk cigaret ved at slå den konventionelle cigaret. Markedsanalytikere både i Canada og Amerika måler ekspansionen, og en række undersøgelser peger på at ecigaret salget vil nå 1 millions dollars ved udgangen af 2013.

Hvad siger forbrugerne e cigaretten?

Én forbruger ved navn Brendan tilstod, at han begyndte at ryge i en alder af atten. I øjeblikket, i trediverne ryger han halvanden pakke af konventionelle cigaretter hver dag. Da han købte sin første e-cigaret omkring to år siden, har hans rutine blevet erstattet helt af den elektriske cigaret. Han sagde, at i det øjeblik, han dampede på ecigaretten istedet for at ryge, så var han solgt på ideen. Han gik videre til at sige, at han i dag brug kun ca. 3-4.000 kr om året for en rutine der kostede ham over 14.000 kr tidligere.

 

One thought on “E-Cigaret forbruget stiger – Hjælper det eller fremmer det?

  1. John Åge

    Selvfølgeligt hjælper e cigaretter med at stoppe, og ja der vil altid være nogen der vil begynde ecigaretter men man skal altid se dette procentuelt mæssigt. Hvis 1% starter og 99% slutter, så har det været det hele værd!

    Man kan dog så undre sig hvad tobaksindustrien vil gøre, de giver ihvertifald ikke op.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>