E Juice med Nikotin

Når man snakker om e cigaretter så bliver man nødt til at snakke om e juicen. Det overaskende er at e juicen med nikotin gør faktisk en rigtig stor forskel i smagen på de aller fleste e juices på markedet i dag. Når en rygere skal foreksempel begynde på at stoppe med at ryge og vælger en 24 mg nikotin e juice så vil han efter en nedtrapning til f.eks. en 18 mg eller 12 mg e juice blive lidt overrasket over denne forskel.

Spørgsmålet er så er det en god eller dårlig ting, – og der kan vi heldigvis sige at det afhænger rigtig meget af den enkelte individ. Hvis man er til krads i halsen så vil man blive lettere skuffet, og derimod er man til en mildere krads, så er det en glædelig oplevelse at trappe ned på sin nikotin mg.

Men hvad er e juice egentligt lavet af?

E Juice fremstilles syntetisk, og er en blanding af 4 forskellige ingredienser.

 • Nikotin – fås i generelt i forskellige styrkeforhold, typisk 0, 12, 18, 24mg.
 • PG – Propylene Glycol skaber en tynd damp som “kradser” lidt ligesom en rigtig cigaret.
 • VG – Vegetable Glycerin laver skyer af damp, og gør smagen sødere.
 • Smag – ingredienser der giver den ønskede smag. Kan variere fra smag til smag.

Hvilke e juice smage med nikotin findes der?

Det er faktisk lidt ekstremt hvad man kan få af smage, især i forhold til de almindelige tobaks cigaretter som vi kender dem med f.eks. mentol.

E juice kan fås faktisk med alle smage som vi kender dem så længe der er lavet en smagsekstrakt, så kan den laves. Der er generalt 4 store kategorier af e juice smage som;

 • 1. Tobaks e juicen der giver smag af en almindelig cigaret som vi kender den.
 • 2. Frugt smage i masse af varienter, som f.eks. banan, jordbær, æbler.
 • 3. Søde smage, som f.eks. vanilje, cola, lakrids.

Hvilken e juice med nikotin skal man vælge?

Det er klart de fleste ny e cigaret dampere som vælger tobaks smagen til at starte med, så at skridtet fra de almindelige cigaretter til ecigaretter bliver så nem og elegant som mulig. Det er herefter hvor man efter stykke tid vil prøve sig lidt frem med de forskellige smage, og endda blande og mikse nogle af de her interessante smage sammen.

 

 

One thought on “E Juice med Nikotin

 1. Heidi

  mine favoriter er klart tobaks e juice som burley, the emperor og usa light. Jeg har prøvet de forskellige frugt e juices, de er ok, men ikke hele tiden, hehe.

  Heidi

Leave a Reply