En e-cigaret ryger kræver en ændring


Anders Jørgensen fra København har røget konventionelle cigaretter i mere end halvtreds år. Han plejede at ryge to pakker hver dag; en rutine han vidste alt for godt i sidste ende ville udrydde ham. I januar i år, kom Anders Jørgensen tværs af en enhed, der har forvandlet hans liv fuldstændigt. En e-cigaret som er en økonomisk, røgfri mulighed der ser ud og føles som en almindelig e cigaret.

Anders, som er en pensioneret sømand der begyndte at ryge traditionelle cigaretter i en alder af tolv sagde, at e-cigaretten er den ideelle løsning for ham. Han tilføjede, at han var færdig med hoste, og at lige siden han begyndte at bruge sin e-cigaret, har han aldrig siden røget konventionelle cigaretter. Det eneste problem er at hans E-cigaret er forbudt at købe med nikotin i Danmark. For Anders, og andre danske forbrugere gør han at f.eks. bestille fra de danske shops ligger i Sverige fra f.eks. eSmøg.dk, fuld ud lovligt og får det tilsendt til Danmark.

 

3 thoughts on “En e-cigaret ryger kræver en ændring

  1. Jack Jo

    Enig 100%, latterlige regler at man må ikke købe nikotin i danmark men må godt bestille det fra sverige og få det leveret til sin postkasse, lol! haha

Leave a Reply