eSmøg.dk e-Cigaret Shop

esmog.dk-e-cigaret-shop-feature

eSmøg.dk, er en Danmarks første e cigaret shops på markedet. De har været med helt fra starten, og er specialisere sig på 3 kerne områder – god service, lave priser og et fantastisk udvalg. eSmøg.dk tilbyder en komplet og brugervenligt hjemmeside, som automatisk indstiller sig til, hvad end du bruger, f.eks. mobil telefoner, tablets eller en computer, med hensigt på at gøre oplevelsen for deres besøgende så gode som muligt.

eSmøg.dk har et stort e-juice udvalg i mange forskellige styrker, rigtig mange forskellige elektriske cigaretter at vælge imellem, og sælger endda power banks som den første e-cigaret shop i Danmark. Vi har desværre lagt mærke til at flere af produkterne er kommet op i pris igen, hvor tidligere eSmøg.dk har været set som en af de billigeste shops på det danske marked, men hvor priserne ligger nu på samme niveau som flere af deres konkurrenter. eSmøg.dk har haft en del ejerskifte under de seneste år, og dette har påvirket shoppen negativt, hvor mangel på produkt tekster samt svenske istedet for danske tekster kan findes på flere af produkterne. Shoppen har tidligere rangeret med top score hos BigEmma, med på baggrund af de seneste fejl og mangler så har vi justeret vores rangering.

eSmøg.dk
6.8 Samlet Vurdering
10 Brugere (7 votes)
Fordele

Overskuelig hjemmeside

Stort sortiment

Ulemper

Kundesupporten er Svensk

Flere produkt tekster mangler

Priserne er gået op på flere af produkterne

Samlet Bedømmelse

eSmøg.dk har før blevet set som den markedsledende og inovative virksomhed, som konkurrenter fulgte meget tæt, men med de mange ejerskifte som eSmøg.dk har været under, har priserne gået op på f.eks. ejuices, svenske produkt tekster, og blogs som ikke har været opdateret i flere måneder så er eSmøg.dk begyndt at halte bagefter konkurrenterne.

Priser
Sortiment
Brugervenligt
Levering
Kunde feedback... 7 Din anmeldelse
super billigt!
Jeg har handlet hos esmøg.dk 5 gange og altid været tilfreds med kvaliteten og priserne som er langt billigere end konkurrenternes.
April 18, 2015, 16:29
Totalt godt service
Der var hurtig levering og det er virkelig et godt produkt. Kan varmt anbefales.
April 16, 2015, 07:15
Hurtig levering!
Meget tilfreds og fik en hurtig behandling af ordre samt hurtig modtagelse af min esmøg bestilling. Kan kun anbefales!
April 4, 2015, 09:51
Rigtig nice shop!
købte mit første ecigaret kit hos esmøg.dk for 2 måneder siden, og er nu helt stoppet! jeg kan varmt anbefale ecigaretter til alle der skal stoppe! Det virker bare!
March 30, 2015, 19:52
Super tilfreds!
Jeg har handlet hos esmøg.dk 4 gange tidligere og alle gange fik jeg pakken enten dagen eller 2 dage efter bestilling. Alting virker super, og kunde supporten er super venlige.
March 28, 2015, 17:34
Meget god service og hurtig levering!
Meget god service og hurtig levering, kan ikke andet end anbefales!
March 27, 2015, 20:16
Meget hurtig levering
bestilte onsdag eftermiddag hos esmøg.dk og fik varerne på fredag. Det kan ikke gøres bedre, især når prisen var væsentligt lavere end konkurrenternes. :)
March 27, 2015, 18:00
Show more
Din anmeldelse

Top 10 Shop Rangering
1
eSug.dk
Samlet Vurdering 8.3
2
1life.dk
Samlet Vurdering 8.1
3
SundCigaret.dk
Samlet Vurdering 6.8
4
eSmøg.dk
Samlet Vurdering 6.8
5
SmartSmoke.dk
Samlet Vurdering 6.4
6
e-Ciga.dk
Samlet Vurdering 6.4
7
xSmoke.dk
Samlet Vurdering 6.1
8
eCigaretten.dk
Samlet Vurdering 6
9
Elekcig.dk
Samlet Vurdering 5.9
10
eCigaShop.dk
Samlet Vurdering 5.6