eSmøg: Hvad skal man holde øje med?


Ved at besøge internettet for esmøger, vil du hurtigt opdage et fantastisk sortiment for os dampere derude. Der ingen tvivl om, at de fleste rygere forbliver tro mod én eller to genkendelige mærker esmøger men det kan være fordelagtigt at prøve nye typer esmøger. Forskellene på lignende produkter kan variere i forhold til smag og damp , holdbarhed periode, samt visuelle kvaliteter som f.eks. esmøg design.

Selv hvis man er forholdsvis ny på esmøg markedet, har de elektroniske cigaretter blevet globalt populære som et smart og billigt alternativ i forhold til de almindelige cigaretter. Dette har gjort at markedet har eksploderet og været med til pga. konkurrencen samt udviklingen at gøre esmøgen endnu bedrer. I lyset af dette, er det stadig en smart løsning til at gøre en systematisk undersøge, før du går ud og køber en e-smøg . Ligesom mange andre produkter, er ikke alle esmøger de samme, og det er derfor nødvendigt at gøre sig bekendt med anmeldelser fra andrer brugere, så du ved, hvad der virker for dig og hvad der ikke virker for dig.

Den indledende introduktion til esmøgen nogle år tilbage plejede at være en forfærdelig oplevelse for nogle forbrugere. E cigaretten som ikke havde været på markedet i længere tid, og med snydt forbruger som var lokket til at prøve dem igen i en længere periode.

Hos BigEmma kan vi anbefale at kikke efter kendte mærker/brands som f.eks. Kangertech, SmokTech, Biansi, Playboy, eGo, Eleaf og Innokin som alle tilbyder en god stabil kvalitet samt design.

5 thoughts on “eSmøg: Hvad skal man holde øje med?

  1. Kaj Hansen

    ja ligepræcis! da jeg prøvede min første esmøg så troede jeg at det var den bedste på markedet, indtil jeg fik prøvet andrer varianter. Min tidligere favorit var ego mærket, men er nu gået over til kangertech da jeg er helt vild med den ekstra damp – det tømmer tanken desværre lid hurtigere men det er det værd 😀

  2. Julie Sørensen

    Min favorit er playboy ecigaretten, jeg var lidt frem og tilbage mht. om jeg skulle prøve den men den viste sig at være overraskende god, og ikke mindst rigtig fin design – meget populært når man ofte er i byen med pigerne 🙂

    Jeg har dampet på en ego t e cigaret tidligere, og ryger dem selvfølgeligt stadigvæk på almindelige dage, de giver en rigtig god besparing!

Leave a Reply