Fordele og ulemper ved en E-Cigaret

E-Cigaret fordele

Der er masser af teorier om brugen af en e-cigaret er 100% sikkert og om man i skal prøve at begive sig ud og købe et sæt. Som vi kender det fra hverdagen, så har alting altid sine fordele og ulemper, og det samme gælder for den Elektriske cigaret. Oprindeligt er en e-cigaret intet andet end et værktøj, der giver dig alle glæderne ved rygning uden at udsende den skadelig røg. Til en vis grad udgiver den elektriske cigaret damp, der transporterer nikotinen til din krop alt efter dit behov. Et hovedargument er, at den elektriske cigaret ikke har eller indeholder tjære, eller de ca. 4000 skadelige stoffer som ved almindelige cigaretter.

Når du ryger konventionelle cigaretter, er hele rummet tilbage med den for mange uudholdelige lugt af røg, men hvor med e-cigaretten er der ingen røg, der bliver produceret, og derfor ingen lugt der kommer at side tilbage. For personer, der er dybest set besat med oplevelsen af ​​at ryge og skal bare have en cigaret i hånden, er den elektriske cigaret lige det værktøj der kan dække dette behov, da den både føles og synes som en “rigtig” cigaret. E-cigaretten kan også fås  i rigtig mange forskellige slags smage alt fra vanille til mint, fra chokolade til jordbær, kaffe til whiskey, ja der er næsten ikke grænser for hvilken ejuice man kan få idag.

Du behøver ikke længere at gå ud at købe pakker af cigaretter hele tiden da de allerfleste ecigaretter er genopladelige med muligheden for at blive genopladet i løbet af et par timer. Den mest markante ting når vi snakker om fordele mht. e-cigaretten er, at det kan hjælpe dig i sidste ende at opgive din helt sædvanlige ryge trang.

En anden rigtig stor fordel samt inspiration for mange at helt holde op med at ryge, er selvfølgeligt økonomien. Hvis man selg fylder sin e-cigaret op, som f.eks. et populært ego ce4 kit, så kan man komme op på 70-80% besparing i forhold til almindelige cigaretter, hvilket i sidste ende kan bliver til rigtig mange penge spare

E-Cigaret ulemper

Elektrisk cigaret har dog selvfølgeligt også since mangler. Hvis du er på udkig efter umiddelbare resultater, der vil hjælpe dig med at stoppe med at ryge, så skal du huske på, at e-cigaretten er kun et værktøj, og som ikke kan give dig en øjebliklig rygestop. Det kan tage dig en lille smule tid for dig at vende dig til ecigaretten, og selvom ecigaretten er imponerende stykke værktøj så kommer den aldrig at give den eksakt samme rygeoplevelse om en almindelig cigaret gør.

Den vigtigeste del er selvfølgeligt viljestyrken at prøve noget nyt, ellers kan ecigaret eventyret ende med at blive endnu et mislykket forsøg på at forsøge på at stoppe med at ryge .