Ukendte Fakta om e-cigaretten


E-cigaretten kan være dyr

Elektriske cigaretter vises i en række priser, og dette er bestemt af producenten, stil samt modellen. Et karakteristisk startpakke, som indholder e-cigaretten, et batteri og en række patroner, kan købes et sted mellem 100 til 500kr. En pakke på fem e-cigaret patroner sælges til omkring til 50 kr. Kunderne kan også være i stand til at købe væsken i større mængder, og selv fylde på hvilket skaber en stor besparelse i forhold til traditonelle cigaretter.

Elektronisk cigaret kan genbruges

Den findes genanvendelig elektroniske cigaretter og også batteridrevne, men forbrugerne er forpligtet til at oplade batteriet ofte. En række forbrugere har klaget over at deres e cigaret batterier simpelthen løber for ofte. F.eks. et 1100 mAh batteri kan siges at holde 1 hel dag ved et almindelig forbrug. For at komme problemet til livs, så tilbydes rigtig mange e cigaret pakker med 2 batterier, så at man altid har minimum 1 ekstra hvis man nu skulle løbe ud. Et single batteri pris ligger på ca. på alt mellem 80-130 kr.


Ecigaretten kan bruges på offentlige steder

Reguleringen af ​​ecigarettens lov & regler er stadig under udvikling , da produktet er forholdsvis nyt. Producenterne ofte annoncere at ecigaretten kan du kan ryge overalt, samt siger ofte, at de tilbyder ingen sundhedstrusler, da de ikke frigive passiv rygning. Ikke desto mindre , sundhedsspecialister siger, at der ikke er nogen base for dette udsagt pga. ecigaretten er ikke er blevet tilstrækkeligt analyseret. En ting som er en fællesnævner er at der sås næsten og absolut ingen tvivl om at ecigaretten er langt mindrer skadeligt.

Ecigaretten påvirker din næste

Ecigaretten ses et produkt som ikke genererer passiv rygning,  pga. at ved udånding. Og selvom producenterne siger, at ecigaretten er bare vand damp og dermed en sikker løsning, så har flere instanser og sundhedsspecialister hævded, at ecigaret producenterne ikke har gennemført undersøgelser der kræves for at bekræfte dette. En række personer, især dem med sundhedssituationer, der gør dem modtagelige, har sagt, at ecigaret dampen skaber irritationer i deres øjne, næser og struber, og at det ødelægger deres indånding og gør dem syge.

Flere ecigaret eksperter råder at borgerne ikke udsættes for genvundet damp indtil producenterne har bekræftet, at det er sikkert for alle og enhver, herunder børn, ældre og personer med bestemte medicinske situationer .

One thought on “Ukendte Fakta om e-cigaretten

  1. Jørgen Svendsen

    JA den med passiv dampning den er jeg 100% enig i, der er et eller andet i luften. At det så 99.999% mindrer skadeligt en almindelig rygning det er jo så det, men det kan ikke være 100% damp :)
    Jeg synes dog ellers at e cigaretten er en fantastisk opfindelse, og det har hjulpet mig gevaldigt at stoppe fra at ryge 40-50 cigaretter om dagen til nu at bruge 6mg nikotin efter bare 3 måneder, det er rigtig fedt!
    PS: Tak for en dejlig hjemmeside!

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Felter der er markeret med * skal udfyldes.


− 5 = 3