E-cigaret nu i Nyhederne

Den revolutionerende e-cigaret, der ser ud som og føles og næsten smager som en rigtig tobaks cigaret, men  indeholder ikke farlige kemikalier såsom tjære, aske, kulilte mm. En elektronisk cigaret tilbyder nemlig samme nikotin fix som almindelige traditionelle tobaks cigaretter.

Nogle fordele ved at bruge elektriske cigaretter er som følger;

o Ingen aske , tjære, kulilte og andre skadelige stoffer
o Tilbyder samme smag og føles som en traditionell tobaks cigaret
o Eliminer gule tænder
o Ingen åben ild som forårsager en brandrisiko
o Ingen røg for dine omgivelser

De fleste mennesker over hele verden er forelsket i e cigaretter på grund af alle sin mangfoldige fordele. Ifølge producenterne af denne e-cigaret, er den mest betydningsfulde fordel, at det hjælper de regelmæssige og livsvarige tobak rygere til at holde op med at ryge nemt og billigt. En anden fordel er, at det nu generelt ses som det bedste alternativ til de almindelige tobaks cigaretter, som ikke indeholder skadelige kemikalier såsom tjære, aske, kulilte og meget mere, der ofte forårsager kræft, astma og nogle andre lidelser blandt rygere.

De fleste lande rundt om i verden har forbudt brugen af ​​traditionelle tobak cigaretter på kontorer, restauranter, barer, hoteller og andre offentlige steder  Du har en stor chance for at blive smidt ud grund af dette forbud, mens der på den anden side er at en e-cigaret er en juridisk “godkendt” cigaret, som du kan nyde på ethvert sted uden nogle lovmæssige begrænsninger.

En e-cigaret giver dig derfor en komplet frihed til at ryge hvor som helst du ønsker i restauranter, cafeer, natklubber, barer, krydstogtskibe, hoteller, lounges og lufthavne mm.

Der er forskellige fordele ved at bruge e cigaretter, men de vigtigste og mest betydelige fordele er dens lave omkostninger. En e-cigaret tilbyder dig en enorm mængde af mulig opsparing på helt op til 80%.