Ecigaret Faktorer at overveje mht. køb

E-cigaretten er blevet et verdensomspændende trend i denne periode, ecigaretten ses som en en fantastisk og effektiv alternativ til rygning, men spørgsmålet vi bliver nødt til at stille er netop; er alle elektroniske cigaretter lige så gode, som vi formoder dem til at være? Nej, desværre er dette ikke sandt for alle e-cigaretter på markedet. Derfor er det vigtigt at tænke på de afgørende faktorer mht. at købe den rigtige damp cigaret.

Her er nogle gode punkter at kikke efter samt overveje, for at finde den rigtige damp cigaret til netop dig.

1. Find ud af, hvad slags ryger du er

Vurdere, om du er en let, moderat eller storryger, da dette vil afgøre den slags e-cigaret, der vil helt sikkert passer dig. En let ryger forbruger mindre antal cigaretter hver dag eller skal vi sige mindre end halvdelen af ​​en pakke hver dag. Du elsker røgen, men du er ikke helt kontrolleret eller overmandet af trangen. Mængden af tobak er uden betydning for dig.

Du betragtes som en moderat ryger, hvis du kan forbruge en hel pakke af smøger hverdag. Du betragtes som en storryger, hvis du kan forbruge mere end 2 pakker cigaretter hver dag. Du er afhængig af nikotin, og du kan ikke leve uden det. Du er en kæde ryger og fortsætte med at tørste efter endnu en smøg. Husk på, at hvis du en let til moderat ryger, så kik efter en e-cigaret som har en perfekt pasform til dig, så du nemt kan tilpasse brugen mht. din nikotin trang.Hvis du er storryger, så du har måske en hård tid til at tilpasse dig esmøgerne, men mist ikke håbet, da der er mange forberedte løsninger til netop dig.

2. . Value for Money

En anden faktor at overveje mht. køb af damp cigaretter er kvaliteten. Det er vigtig at altid huske på, at omkostningerne ikke garantere kvaliteten af ​​en e-cigaret. Sørg for, at hvad du har betalt for er værd at prisen, det er derfor er det tilrådes, at du kontrollere om den e-cigaret du er interreseret i, har gode anmeldelse på internettet.

3. . Tag et kig på opladeren

Det elektroniske cigaret kit kommer næsten altid med en USB oplader, men det er selvfølgelig altid bedre at have en husstand batterioplader både pga. kompatibilitieten med også pga. du får mere strøm ud af dit stik kontakt end din bærbar computer. Læg mærke til at nogle e-cigaretter tilbyder også en bil oplader, og ledende ecigaret shops som f.eks. ecigaret.nu og/eller esmog.dk tilbyder også power banks, som virker som eksterne batterier til dem der er på farten, og elsker friheden i at være mere mobil.

4. . Pris per pakke

En anden vigtig faktor man skal overveje er ecigaret prisen per pakke almindelige cigaretter. Det er vigtigt at tage til efterretning, om prisen per pakke, er dyrere i forhold til de ecigaretter som bruger patroner. Der findes forhandlere på det danske marked som kan give dig den samme priser på patroner som det koster at ryge almindelige cigaretter. Et af de mest populære alternativer som forhandles af næste alle ecigaret shops på det danske marked er ego ce4 kittet, det reklameres med at give en besparing på alt mellem 60-80%, hvor man selv fylder væske/ejuice, som findes i utallige varianter.

Denne artikel er sponsoreret af www.eCigaret.nu

One thought on “Ecigaret Faktorer at overveje mht. køb

  1. Karl

    Et vigtigt punkt for mig er designet på ecigaretten, jeg kan godt lide at den er lille og ser smart modern ud. Batteritiden er ikke så vigtigt da jeg altid har et par stykker på mig, og så en powerbank altid ved hånden som en god livlinje både hvad angår cigaretten men også til telefonen 😀 😀

    Karl

Leave a Reply